dimecres, 30 de novembre de 2011

les bombetes de baix consum

Atenció a les làmpades de baix consum: si alguna es trenca de seguir les instruccions del Ministeri de Salut britànic perquè junts evitem els greus danys causats pel mercuri.

Avís del Ministeri britànic de Salut sobre les làmpades d'estalvi d'energia


Aquest tipus de làmpades que són cridades d'estalvi d'energia o làmpades de baix consum, en cas de trencar-ens exposen a un seriós perill.
Tant que tothom haurà de sortir d'aquesta habitació ¡si més no durant 15 minuts! i evitar trepitjar els vidres trencats.


Perquè contenen mercuri, que és verinós i causa mal de cap, desorientació, desequilibris i diferents problemes de salut quan és inhalat.


A moltes persones amb al lèrgies els causa problemes de pell i altres malalties greus tocant amb prou feines aquesta substància o bé al inhalar.


A més d'això, el ministeri va alertar sobre no netejar les restes del llum trencada amb l'aspiradora, ja que desparramaría la contaminació per altres llocs de la casa quan s'usés novament la mateixa.


Els llums hauran de netejar per mitjà d'escombra comú i podrien quedar com a una bossa segellada, i llançada després fora de la casa a les escombraries per materials perillosos, usant guants de goma per protegir-se del contacte amb els vidres i el mercuri.


El mercuri és perillós, més verinós que el plom o l'arsènic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada