divendres, 15 de febrer del 2013

7 principals beneficis del sexe per a la nostra salut


El sexe no és només bo per les sensacions que ens produeix, sinó que també hem descobert que és bo i molt recomanable per millorar la nostra salut.A continuació podràs descobrir els 7 principals beneficis del sexe per a la nostra salut

Redueix l'estrès i millora el cor.
Els científics han demostrat que les parelles sexualment actives ofereixen una millor resposta davant situacions d'estrès que els seus companys abstemis.(Així mateix, això també demostra que la "frustració sexual" no és totalment una cosa mental).Altres estudis han descobert que el sexe freqüent amb la parella o algú especial està associat amb una menor pressió arterial diastòlica.En aquest cas particular, per a les dones les abraçades poden ser tan "poderós" com el mateix sexe.Així que per millorar la seva salut caldrà mimar sovint.En el cas dels homes, el sexe freqüent pot reduir a la meitat el risc d'atac al cor.En un estudi a vint anys no han pogut trobar cap causa ni símptoma d'accidents cervell vasculars, de manera que si el que vols és cuidar-te, no deixis que l'edat redueixi la freqüència.
Redueix el dolor.
A mesura que augmenten les endorfines el dolor disminueix. En lloc de embolicar amb manta perquè deixi de fer-te mal el cap,Per què no lluites contra el dolor amb jocs íntims amb la teva parella? Són molts els informes que demostren que el mal de cap, el d'artritis i la síndrome premenstrual milloren amb un augment de l'hormona de l'afecte, l'oxitocina.Així que si pateixes algun d'aquests dolors torna al llit, però acompanyat / a.
Redueix el risc de càncer de pròstata.
Bones notícies per als homes: el sexe freqüent (cinc o més vegades per setmana) redueix considerablement el risc de càncer de pròstata en el futur.Potser no sigui l'excusa més romàntica per seduir, però no es perd res fent saber a la seva parella que pot ajudar a salvar la vida.(De tota manera, cavallers, recents estudis també mostren que el sexe pot reduir el risc de càncer de mama en les dones, així que fer-vos un favor mutu i no sigueu egoistes.)
Augmenta la immunitat.
Vols augmentar els teus nivells d'anticossos de la Inmunoglobina A? Doncs llavors veu a buscar a la teva parella i adreçar-vos al llit.El sexe una o dues vegades per setmana augmenten els seus nivells d'anticossos, que posteriorment, podran ajudar-vos a combatre refredats i infeccions desagradables.
Millora l'autoestima i la intimitat.
El sexe et va bé, però a més també pot ajudar-te a sentir-te bé amb tu mateix / a.Una bona connexió sexual amb la teva parella eleva considerablement l'autoestima.Per exemple, si últimament no t'has sentit sexy, augmentar el nombre i la freqüència de les relacions sexuals millorés la teva sensació de sentir desitjable.Novament, l'oxitocina, l'hormona del "amor" augmenta i millora el contacte físic.
Ajuda a dormir millor.
La ja esmentada oxitocina relaxa el cos i provoca el son.Dormir és extremadament important ja que afecta el pes, al maneig de situacions d'estrès ia la pressió sanguínia, a més de moltes més coses.
Combat l'envelliment.
Tenir relacions sexuals dues vegades per setmana pot augmentar la seva esperança de vida gràcies a l'augment dels nivells de l'hormona DHEA (dehidroepiandrosterona, és una hormona feta per les glàndules suprarenals.Es converteix en androgen i estrogen en les cèl · lules), les quals reparen els teixits, mantenen la pell saludable, millora la funció cognitiva i fins i tot alleuja els símptomes depressius.L'augment de la circulació sanguínia fa meravelles en els nostres organismes, sobretot en la pell, la qual resplendeix brillant després del sexe.Les relacions sexuals augmenten la producció de col · lagen que evita l'aparició d'arrugues i flacciditat en la pell.Igualment, augmenta la testosterona i els estrògens que ens ajuden a mantenir-nos joves.A més, la testosterona enforteix els ossos i els músculs i manté el cor sa, mentre que el estrogen protegeix a les dones contra les malalties del cor.
Les hormones també determinen la condició del nostre cabell.Una vida sexual satisfactòria, en la qual el cos, de manera eficient, pot metabolitzar els nutrients, significa més dies de bon pèl.
Conclusió: el sexe és bo i com més vegades i amb major freqüència millor per la seva salut.

1 comentari:

  1. Hello Everybody,
    My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius, call/whats-App Contact Number +918929509036 via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.

    ResponElimina